Kurang selera makan

Hi salam semua,betul ke kalau dah nk dkt brsalin selera kurang?skrng sye dh 37w makan nasi cuma 1 senduk je selbih nya air sehari sekali je rasa nk mkn dulu tengok benda macam macam nk mkn skrang tak dah,saya baca tu salah 1 tanda nak bersalin #ingintahu #SeriusTanya

10 Balas

Saya start 33weeks dah kurang selera tapi berat terlebih naik. Hairannn betull.. Setiap kali check up asyik kena bebel je dgn misi. Pose ni pun berat lebih jgk. Adoii. Xtahu laa nk control macam mana lagi. Skrg 35weeks..redho jelaa kena bebel punn...