kembar

Salam semua Ada tak ibu2 yg tak ada keturunan kembar tpi pregnant kembar..Saya teringin sgt nk kembar tp family kedua belah pihak mmg tiada lgi keturunan kembar.

31 Balas

Insyaa ALLAH smua nye kehendak ALLAH SWT.. jika di izin kn dpt lh twin nti wlau xde keturan twin.. doa yg baik2 jew.. insyaa ALLAH..

Saya ada keturunan kmbr dari ibu tp lom tau sy hamil kmbr or tak sbb since preggy lom scan..harap2 lah ada rejeki dpt kmbr🤲

Suami sy kembar.. Adik sy pn kembar tp kembar sepasang.. Kedua2 family kami belum lg dpt anak kembar setakat ni😀

Adik no 2 saya kmbar..ibu mertua pon kembar..tapi pregy skrg single je..Myb kandungn kedua kembar..hehe..doakan sy

boleh je sis saya teringin kembar and bapak mertua saya kembar tapi blm dapat rezeki lagi untuk dapatkan kembar

paling takut dpt kembar sbb tau xboleh nak handle. sorg ni pon lahaiiii🥴

Mty la nak... Tp tkdo keturunn kembar.. Kalo kita dpt pon rezeki

Sama la. Sy pn teringin nk twins🤰👶👶

Ada duit boleh je sis

4y ago

Duit bkn segalanye puan....

Adaaa.