Rekod gerakan baby

Salam semua.. wife sy da kna start rekod pergerakan bby dr 9pg smpai 9mlm tu.. tp masalah nya bby lebih aktif waktu mlm.. siang kurang sikit.. so jarang dpt nk genapkn 10 gerakan smpai ke 9 mlm.. n lg satu, kalw bby gerak slow tu ada problem ke ek..?? Sbb kadang kuat kadang slow.. risau jgk.. TQ in advance

8 Balas

Minum minuman sejuk utk bgunkan baby.. Kalau mmg tak ckup 10 gerakan dlm masa 12 jam kena cpt2 refer hospital ya