Tips jika ada 😊

Salam semua. Sy sekarang dh 26w, sy nak minta tlg ibu2 dekat sini share tips kalau ada untuk yg alami sakit tulang pelvic sampai tulang punggung. Bila duduk lama sikit sakit tu Allah je tau. Nak jalan angkat kaki atau nk pakai seluar tu sakit teramat. Sy ada baca yg sakit ni normal tapi sy nak tau apa yg ibu2 amalkan bila sakit mcmni. Terima kasih semua. #firstbaby #seriusnanya

2 Balas

Sy 32w keatas baru rasa sakit2 ni. Setakat ni apa yg sy buat is tukar posisi bila duduk dlm jngkamasa lama & kerap bgerak. Tang pki seluar/skirt tu, sy duduk smbil sarung slow2. Tu saja.

2y ago

Baik sis. Terima kasih ya sudi share.