denyutan di perut

salam semua sy punya kandungan nak masok 5 month. sy nak tanya sekarang ni bila sy sentuh perut saya rasa macam nyut nyut nyut . .macam denyutan . . macam pegerakan ....sy nk tnya adakah macam tu ka rasa pegerakkan baby ? . . harap ada yg boleh bagitau sbb first baby . .

1 Balas

Kalau baby gerak..mula2 rasa mcm angin ja dalam perot..sllunya klu nyut2 tu maybe dia tgh sedu kot☺️

5y ago

macam mengeras tu ke sis ? . .ouhh tengah sedu rupanya . .hehehhe. . baru sy tahu . .