Negetif atau positif ye

Salam semua sy nk tya klu mcm ni positif atau negetif ye baru pertama kali ??

Negetif atau positif ye
29 Balas

Cuba scan skali lg mggu depan sis .. klu boleh kencing pd wktu pagi before makan minum apa2. N ambik drop air kencing tu yg pertengahan, bukan air kencing mula2 atau yg hujung..

Positif..klo negatif mmg xkn naik lgsung wlpn samar2..nanti cek lg lps smnggu..hormon mngndung xtinggi lg ni buat masa ni..Tahniah..jge baik2😘

sy memula test pun sama mcm tu , line kedua tu mcm blur gitu ... alhamdulillah lps dua minggu cek semula dah ada dua line terang !

positive. tahniah ya. nanti ulang check lagi 3hari . InshaAllah lebih terang lagi

positive tu puan tpi samar2.. minggu depan puan test lgi mesti terang line tu😊

alhamdulillah...tahniah sis...tu 2 line...mngkin awal lgi, sis test 5hari lgi.

Alhmdulillah.. positif sis.. tggu dlm sminggu boleh buat upt test lg ☺️

3y ago

Wc.. alhmdulillah rzeki 🤲🏻

macam 2 line..nanti repeat seminggu lagi ye sis..inshaAllah positif

sama mcm sy bila 1st test..br Masuk 4 minggu ..lepas seminggu dah terang

3y ago

Pagi tadi punya sis

tahniah positif ..cuba lgi next week