Nak tahu positif atau negetif

Nak tanya kalau macam ni positif kh atau negetif ya...nak tahu #firstbaby

Nak tahu positif atau negetif
69 Balas

positive ni ...tahniah sis...jaga diri..bole try pakai clear blue jgk kalau nk confirm kan sblm pegi klinik..😍😍

klau mcm sya tu dah positive ke belum erk, yg dip n tell tu 25/12, yg strip biru tu 27/12

+ve, Tahniah sisss♥️ Semoga kandungan dan mami sihat sya doakan🌸

positif sbb saya mula2 mcm.tu je...ptung xek dktr mmg positif prgnant

InsyaAllah positif tu, tahniah 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

tahniah sis..untuk nampak lebih terang sila Cuba 2,3hari lagi

tahniah..doakn sy juga ye,teringin nk ad bby😞

9mo ago

Insyaallah, kalau ada kawan or sedara yg pregnen boleh dkt dkt dgn dia. And mnum air yg dia mnum dr cawan sama. Lekat insyaallah

InsyaAllah positif. Saya mcm ni la masa test awal2 ari tu

alhmdulillah tahniah sis..positif..smg kandungan sihat

Tahniah sis.. Semoga diprmudahkan segala urusan sis