Mengandung

Salam semua, sy nak tanya, siapa kat sini pernah rasa diri dia hamil (sbb period due) tp bila buat ultrasound tak ada pape ?

7 Balas

pernah dlu..ade sorg kawan farmasis, dia nasihat jgn terlalu berharap smpai tukar mindset diri rasa prgnant, so badan pun akan ikut semua tu.. lps tu sy buat xtau je, cuma usaha.. and now prgnant .

pernah sebab kite terlalu berharap sampai period jdi lambat lps tu tanda2 cm hamil mcm mual, pening kepala , doc kate tu mind set kite , sebenarnya mcm tu pon dikira stress jgk

Penah je sis.. 5hari period lmbat, check2 -ve.. blum ada rezeki tu.. try amik folic acid n bersama dgn suami waktu subur.. sy buat trus pregnant..

Saya pena... Lama tak period ...last bln11 /2018 dan bln 5/2019 Di sahkan mengandung 3bln lebih....

Sama la...sy xdtg period 2bulan...igt kn prenant,last2 period..Sedih jgak rase..

pernah jugak dulu hm

Tak buat upt dulu?