Tukar kk lain

Salam semua. Sy nak tanya. Boleh ke lepas dpt appointment date di kk ni utk buka buku pink. Lepas tu kita nak cancel utk buka buku pink di kk yg lain? ##pleasehelp

2 Balas

biasanya kk akan refer alamat.Tapi ad kes macam kawan saya,die ad 2 kk berdekatan dengan rumaa die.Jadi die guna alamat mak die untuk pergi ke kk lain(berdekatan dengan rumaa die jugaa cuma lokasi berlainan) die stick checkup dekat situ sampai laa die bersalin

Biasa buat buku ni ikut kk kwsan tmpat kita tggal, klu kt tmpat sy x dibenarkan pindah kk lainn melainkn sy pindah rumah n pindh kk skali bolehlah.. atau sis buat swasta, bolehlah kt mana pun.. hehe..

3y ago

Betul