pelik dgn scan doc pakar

salam semua.. sy disahkan mengandung kembar ketika kandungan sy 3bln, lps tu doc pakar kat kk ckp suruh sy follow up kat hospital sbb mereka ckp alat hospital tu lg canggih, so sy turut jer apa doc tu ckp.. masa sy first pergi hospital tu, doc sana ckp sy kembar mcda 2kantung 1uri masa ni dh 15w .. jd sy kene pergi pula hospital utk sambung checkup sy.. jd second pergi tu sy 20w n scan kali kedua doc pakar sana ckp sy kembar dcda pula 2uri 2kantung.. jd haritu jgk mereka discharge sy n suruh sy follow up kat kk plk.. nk jdkan cerita, kelmarin sy jumpa pakar kat kk.. mereka scan n then ckp sy kembar 1uri 2kantung plk mcda.. sy pon tgh konpiussss skrg ni, mana satu yang betul ye? #seriusnanya

10 Balas

Awak kena tanya semula dengan mereka. Minta penjelasan

1y ago

nanti next appointment ngan doc pakar plk sy tanya..benda ni buat sy terpikir laa, jadi runsing jgk kedang-ii tu