Tolong share pengalaman

Salam semua. Sy dh masuk 16w, bawah perut rasa kejang, senak lepastu rasa tak selesa sgt nak baring atau bangun, rasa mcm ada yang bergerak2 kt area tu. Selalu pergerakkan baby agak lambat rasa kan utk 1st baby? Ada tak ibu2 yg rasa mcm apa yg sy rasa ni? Sy nak ke klinik pun tak boleh sbb under quarantine. #pleasehelp #firstbaby

2 Balas

Saya 1st baby jgk tp msa 16w dh start rsa gerakkn baby 🤗 ada je org rsa awal sis wlaupn ank first.. prut kejang tu mgkin sbb rahim nk mmbesar utk baby kn.. sy pn mcm tu kdang rsa xslesa senak gitu..

Kencing lawas tak?

2y ago

Kadang2 sbb angin, tak pun rahim mengembang sbb baby membesar kan