keluar darah awl kehamilan.

Salam semua.. Sy bru 5 mggu pregnant. Sy bru dpt tau pregnant 3 hari lps je. Nk tnya, normal ke kalau ada darah keluar seakan kita mula2 nk period tu? Tp sikit je.

26 Balas

saya pernah spotting masa 6w. esoknya terus ke klinik. alhamdulillah. baby okey. masa 10w pulak bleeding, banyak jugak. kebetulan klinik tutup dah masa tu, terpaksa ke kecemasan. scan baby okey, check laluan pun tak terbuka. cuma kena tahan wad 24jam untuk pemantauan. sebenarnya tak normal klau ade keluar sebarang darah bila kita mengandung. kalau nak sedapkan hati, batter g refer doktor cepat2.