keluar darah awl kehamilan.

Salam semua.. Sy bru 5 mggu pregnant. Sy bru dpt tau pregnant 3 hari lps je. Nk tnya, normal ke kalau ada darah keluar seakan kita mula2 nk period tu? Tp sikit je.

26 Balas

sebaik nye pergi hospital cek...urine n scan utk pstikn keadaan janin...

normal sis..sya dulu sampai prgi hosptal chck.tp doc ckp tu normal..

G klnik sis Klau dh bt bku n drah tu agk bnyk trus g hsptl

Klau ada kluar darah.. Pi klinik.. Jgn biarkn.

Normal, sebab baru nak mennjadi

baik kamu pegi klinik je lhh..

Better gi klinik je lh sisi

Pape kne check juga sis

Normal tnda ngndung

sama mcm sy .. 6w ad bleeding mcm hari first priod ..doktor ckp biasa tp rsko utk ggur tu tggi ..so kne btl² jaga ..bnykkn rht ..xyh buat pape kje ..rht j ..jaga mkn ..