keluar darah awl kehamilan.

Salam semua.. Sy bru 5 mggu pregnant. Sy bru dpt tau pregnant 3 hari lps je. Nk tnya, normal ke kalau ada darah keluar seakan kita mula2 nk period tu? Tp sikit je.

26 Balas

lain org lain penyakit sis.. sy dulu dgr org ckp normal2 tpi tak normal bg sesetengah org.. last2 keguguran jgk skrang berpantang 20hari dah.. pergi hospital check apa yg patut ye

5y ago

Betul sis..sy pun mcm tue last2 gugur.. Yg ptg kita g klinik & rehat..sy dlu jln jgk xrehat last2 gugur..