keluar darah awl kehamilan.

Salam semua.. Sy bru 5 mggu pregnant. Sy bru dpt tau pregnant 3 hari lps je. Nk tnya, normal ke kalau ada darah keluar seakan kita mula2 nk period tu? Tp sikit je.

26 Balas

setgh org nasibnya berbeza sis ada mcm tu tanda dia gugur ada yang mcm tu normal saya pun keluar lendir darah mcm period tu, risau juga la sebabnya sebelum tu rasa cramp then p klinik scan alhamdulillah janin masih centre lagi, tapi still doc pesan utk jaga jaga sebab risau sekali lagi jadi mcmtu takut jadi gugur laa doc suruh bedrest bebanyak and makan ubat kuat rahim alhamdulillah selepas tu tade lagi turun lendir mcmtu tapi isnin depan nk kena ke klinik semula juga sebab doc nk check tgk keadaan mcm mana