keluar darah awl kehamilan.

Salam semua.. Sy bru 5 mggu pregnant. Sy bru dpt tau pregnant 3 hari lps je. Nk tnya, normal ke kalau ada darah keluar seakan kita mula2 nk period tu? Tp sikit je.

26 Balas

Kalau ada bleeding sikit or banyak(means berterusan) better terus pergi check.. .ada orang akan alami implement spotting on early pregnancy, jadi tak perlu risau.. .tapi risau kalau early miscarriage/baby luar rahim punca bleeding.. .lebih baik pergi check terus..