Dip n tell Dpo 12 positive ke?

Salam semua, siapa ada pngalaman macam ni? Dpo 12 baru naik samar macam ni.. kalau macam ni positif ke? Sy ttc 2 thun lebih tak pernah jumpa 2 line. Dip n tell boleh percaya ke? Update: Alhamdulillah cb 2-3 weeks

Dip n tell Dpo 12 positive ke?
14 Balas

Saya pon macam ni tapi saya +ve DPO 10 guna dip n tell juga , sekarang dah 6 weeks . Insha allah rezeki awak saya pon ttc 2 tahun ☺️❤️

4mo ago

Saya scan 5 weeks tak nampak kantung lagi sebab saya rahim terbalik ( retrovert uterus ) dan saya ada sejarah gugur doc bagi duphaston ( kuatkn rahim ) . Nak nampak jelas boleh request untuk TVS scan . ☺️