salam semua

salam semua , sekarang saya dah 17 week , kalau scan jantina dah nampak ke belum agak2 nye ?

8 Balas

Seeloknya nk scan better 23weeks ke ats in shaa Allah boleh nmpk..awl² ni cinonet sgt sis tkt xpasti kalau nmpk pon..tp kalau bukan rezki usia kandungan dh bsr pon still baby x nk show gender die..maybe malu² or nk suprise their parent..hihi

Sy scan 17 weeks dr kata tak nmpk jantina lagi..kecik lagi..dia kata dlm 20 weeks ke atas..tapi kawan sy scan 13 weeks dah nmpk dah jantina ..bby boy..

Minggu lepas doc scan,18minggu..tak jelas katanya..tunggu appointment lgi nti 9/7,hrap bole nmpk la..tk kisah pun boy ke girl,yg pnting bby sihat..

kalau baby bagi kerjasamaa nampak daa tuh . ade orang da nak bersalin still tak nampakk gender .

Sy br scan last monday. Dh nmpk bebird sis. Samala 17w. Edd 18/11

Belumm jelas tapiii klu nsb baik bole nmpk samar2 lh

Blom lgi sbb tk jelas

Sis due bulan nov ya?