Baby kurang gerak atau saya tak rasa?

Salam semua. Saya sekarang 24 minggu. Sebelum ni baby kadang2 akan gerak sendiri takyah dikacau2. Tapi tak kerap lah dalam sekali je sehari. Tapi since sabtu haritu baby akan gerak bila kita kacau2 je. Semalam ada sekali dia aktif pastu dia gerak bila dikacau je. Should i be concern? Saya confuse baby yg kurg gerak atau saya yg tak rasa.

4 Balas

Sya pon mcam tu , Klw siang sya byk buat kerja x rasa langsung baby bergerak , mlam time nak tdur baru rasa dia tendang2 ..kdg terfikir baby ok ke x , risau

saya masuk tepat tarikh kurang gerak lpstu esok bru gerak aktif 😅

mungkin awk xrasa klu awk duk buat kerja.

sya pn 24week ad rsa yg sma mcm sis..