Checkup Baby

Salam semua. Saya nk tanya apa yg saya perlu buat. Saya ade next check up appointment di KK tmpat asal saya. Cuma skrg sye trkandas dekat kampung. Saya perlu inform KK berdekatan ke mcmne? Thanks semua.

2 Balas

Boleh pergi ke KK yang berdekatan dan bawa buku pink/biru. Maklumkan dekat KK berkenaan yang sis nak tumpang check up. Tapi sebelum tu maklumkan/call dulu KK di tempat asal sis.

Boleh je puan nk checkup kt tempat asal puan, puan kena inform dulu kk y selalu puan pg checkup then pergi ke klinik kt kg tu utk mntak tarikh twmujanji