Masalah masa mengandung

Salam semua Saya nak tanya sikit kepada puan2 yang punya pengalaman mengandung, sekarang saya mengandung anak ke4 usia kandungan 7 bulan lebih, kenapa bagian bawah perut saya kerap sakit masa berjalan, adakah puan2 tahu apa penyebabnya?

1 Balas

kadang2 sbb tekanan yg di alami..bby mkin bsr..pn blh jd mcmtu juga..try puan bli pregnancy belt..bgus tuk guna ms.spnjng preggy.di sini sy sharekan manfaatnye KEBAIKAN MEMAKAI MATERNITY BELT ✔ Menyokong perut anda ✔ Mengurangan sakit belakang ✔ Mengurangkan sakit bahagian ari-ari ✔ Mengurangkan sakit di bahagian pelvic ✔ Mencegahan pre-term contraction ✔ Memudahkan aktiviti bersolat ✔ Perut rasa lebih ringan ✔ Mengurangkan rasa kerap nak buang air KELEBIHAN MATERNITY BELT ✔ Disyorkan oleh pakar-pakar gynaecologist ✔ Pengiktirafan dari FDA, CE, ISO9001:2008 ✔ Boleh pakai selepas bersalin (bagi mereka yang kena c-section) Maternity support belt ni memang sangat-sangat membantu bagi menyelesaikan masalah-masalah yang biasa dihadapi oleh ibu-ibu mengandung. Tambahan pula, ia tidak menghadkan pergerakan kita khususnya bagi ibu-ibu yang dah biasa aktif. So hargailah saat-saat anda ketika mengandung. Jadikan maternity belt ni sebagai teman sepanjang hamil