Baby mcm susah bernafas sbb ada bunyi berkahak. Normal ke?

Baby sy br sebulan lebih. Dia bernafas bunyi seperti org yg berhingus melekat kat tekak tu.. Takut sy dengar. Normal ke tak kalau baby ada bunyi mcm tu? Lg 1, yg sy perasan, slps dia menyusu (susu formula) akan jd bunyi mcm tu.

5 Balas

tolong pergi check dengan doctor. anak saya pun sebulan hari itu, sama.. bawa jumpa doctor. kena admit hospital sebab ada Kuman di paru². Dan oksigen drop. so, better sis bawa jumpa doctor.

10mo ago

Susu apa dia mnum?

Susu formula memang mudah nak hasil kahak. Kene rajin baringkan lepastu tepuk dada tu. Lepastu sapu jugak cream2 untuk cairkan kahak. Kalau dia muntah nanti mesti dia lega

Bunyi grok grok ke puan,sbgian doktr kta norml tpi klo puan risau baik bwa hosptl je

Cuba masa susukan anak, kedudukan anak 45°

susu tu xsesuai