gdm

salam semua saya nak minta cadangan menu untuk gdm on diet ,siapa yg ada pengalaman makanan sihat untuk ibu mengandung yg mengalami kencing mani seperti sya ? saya baru tau yg sya ada gdm ? boleh tau makanan apa yg sesuai untuk d makan ? cara pemakanan dia ontime ke? tanya juga pisang goreng , rujak , ikan siakap3rasa , boleh tak makan ,gado2 , maggi hmm 24week

1 Balas

Minta dirujuk ke dietitian utk tny tentang makanan yg sesuai (tinggi/rendah kandungan gula) utk gdm