3rd trimester sickness

Nak tanya siapa kat sini yang 3rd trimester dia jadi macam 1st trimester balik? Morning sickness, mual semua tu ?? #33weeks

20 Balas

tu penutup morning sickness sis..mcm hubs sy ..awal sy pregnant dy morning sickness ,pstu sy 36 weeks hubs ngdu lg ckp muntah muntah pning..sy ckp tu penutup...hubs gelak je 😂😂😂

Sama lah...tp 3rd tri ni beza sikit xdpt mkn bnyk2 mcm 1st & 2nd tri...skrg ni dpt mkn 1 senduk nasi pon ok dh kalau mkn banyak mmg muntah balik

Saya trimester ke3 ni mual muntah lain mcm lebih dr trimester 1 😂 trimster 2 okay sgt heaven. Hopefully normal smpai melahirkan.

Sama la, mulut rasa masam, makan xselera, loya je rase lepas makan, bila nk muntahkan, xkeluar plak makanan tu..tekak je rase loya 😅

Saya ! Otometik nak makan pun tk selera. Rasa mual2. Bau tumisan tak boleh. Kalau tak dah ok. Masuk 3rd tri ni jd balikkkkkk 😭

ya.. rasa mual balik.. tpi tak la teruk mcm 1st trimester.. masih boleh pergi kerja

Sama la..mkn pn dh x lalu...gosok GG pn muntah..angin teruk..😢😢#36wks

sya 29week 5day..selera mkn ok jer,makin kuat mkn..mybe belum lgi kot😂

Sya pun mcm ada muntah balik ni.. Huhu 31week Normal ke eh? Nk tau jgk

Saye xrase mual..makan okey je..tp lepas tu mesti muntah balek..#36w