Ada ni tanda meroyan

Salam semua, saya dalam pantang 4minggu, sy tak tahu tiba perasaan benci tengok suami n ank.. kadang sy rasa mcm jiwa kosong , air mata keluar sendiri, sy dah cuba banyak ingat allah tapi perasaan makin kuat... #pleasehelp #firstmom #bantusharing

21 Balas

sy Ms pantang kna angin meroyan .. Allahuakhbar sakit nye Allah sje yg thu..xdpt.kwal emosi..xpegang ank Dan x dpt ssu bdn sepenuhnye..smpai kn sy kna prgi pkar psikiatri..skrg ank sy dh nk msuk 2 thun still msih jmpa pkar psikiatri jgk..org tua ckp sy kna angin meroyan..sy Lau bole elak mkn ubt hsptl..ubt sy zkir je bgi tenang..