Ada ni tanda meroyan

Salam semua, saya dalam pantang 4minggu, sy tak tahu tiba perasaan benci tengok suami n ank.. kadang sy rasa mcm jiwa kosong , air mata keluar sendiri, sy dah cuba banyak ingat allah tapi perasaan makin kuat... #pleasehelp #firstmom #bantusharing

21 Balas

normal sy pun memula pantang mmg kerap menangis , pernah lempar anak tampar cubit goncang dia sebab dia nangis tak henti2 sampai sy rasa nak jadik gila sampai rasa nk tekup muka baby . tp sb tak tahan sy bwk baby pegi hospital pagi2 buta , doktor ckp baby sehat je tu gangguan lahtu doktor suruh baca lah apa yg patut , sejak dr tu hari2 sy pasang ruqyah dan nangis mntk supaya anak sy jadik anak yg senang dijaga sebab sy tak kuat nk hadap ujian ni , alhamdulillah Allah tu Maha Mengetahui , habis je pantang masuk je baby sebulan terus dia tiba2 jadik baby yg paling baik sgt tak menangis pun walaupun punggung melecet walaupun dah berak , dia cuma menangis nak susu je . skrg dah nak 3 bln lg lah seronok jaga dia tak nangis langsung cuma jerit2 je panggil org sampai kite pun gelak je . rasa menyesal sebab buat dia dulu , byk kali mntk maaf kt dia . alhamdulillah lepas fasa tu dan tak jadik mcm ibu meroyan lain yg bunuh anak sendiri . semoga awk kuat , percayalah fasa tu akan berakhir cuma awk kena kuat dan bersabar .