Ada ni tanda meroyan

Salam semua, saya dalam pantang 4minggu, sy tak tahu tiba perasaan benci tengok suami n ank.. kadang sy rasa mcm jiwa kosong , air mata keluar sendiri, sy dah cuba banyak ingat allah tapi perasaan makin kuat... #pleasehelp #firstmom #bantusharing

21 Balas

Sya single mom...dan berpantang pun sorang2...tkde family....sye pun hampir2 nk pukul ank dan campak ank...ank menangis nk susu sye buat bodoh je langsung tk hirau kn ank .....selang berapa minit sye menangis sekuat hati....tgk muka ank trus hilang rse perasaan tu smua....rse kejam sgt kt ank biarkn ank menangis.....semoga allah kuat kn hati dan mental sye....