Ada ni tanda meroyan

Salam semua, saya dalam pantang 4minggu, sy tak tahu tiba perasaan benci tengok suami n ank.. kadang sy rasa mcm jiwa kosong , air mata keluar sendiri, sy dah cuba banyak ingat allah tapi perasaan makin kuat... #pleasehelp #firstmom #bantusharing

21 Balas

sy masa pantang dulu mak mentua jaga elok. tapi masuk hari ke 40 sy jadi stress tiba2. mak mentua asyik suruh pegi makan sbb takut kosong pon sy jadi runsing. runsing sbb sy nk brehat tp dah dihalau kedapur ntuk makan. tok sy baring skjap dkat katil sy pon sy jadi nak marah..anak dlm buai, terjaga kmudian tok sy amek riba pon sy nak marah. pdhal baby ok ja xmeragam pon + mmg dia dah tido lama. bila pikir balik ya Allah benda kecik ja. tp entah. lain mcm prasaan tu. masuk hari last 44 baru ok kembali tenang. hari ke45 sy dh balik ikot suami terus happy semacam. patut org ckp dlm pantang paling kena jaga emosi. sbb prasaan n emosi tu boleh berubah serta merta