Ada ni tanda meroyan

Salam semua, saya dalam pantang 4minggu, sy tak tahu tiba perasaan benci tengok suami n ank.. kadang sy rasa mcm jiwa kosong , air mata keluar sendiri, sy dah cuba banyak ingat allah tapi perasaan makin kuat... #pleasehelp #firstmom #bantusharing

21 Balas

Sma dgn sy msa baru2 brsalin hritu . Sakit dgn luka jahitan lmbt baik , tmbh kne buasir lg mmg seksa .. Lpstu plk baby asyik meragam je nangis x bhenti2 , x nak tidur2 . Duduk satu rmh dgn mak , tpi mak x thu jaga baby . Sy x dpt tidur 2,3 hri xde pun mak nk tolong jagakan baby bg sy rehat skjap ke . Tertekan sgt . Mcm2 rsa ada . Nk campak baby , nk bunuh diri , nk lari dri rumah ni tinggal kn smua . Tapi sy tahan , sy lawan bisikan2 tu . Kdg2 ada jgk x tertahan lg sy menjerit sekuat2 hati . Tapi skrg ni dh okay dh baby pun dh 5 bulan . Kdg2 meragam jgk xnak tidur tpi sy layankan je dia , dh xde dh rsa stress2 . Msa awl2 brsalin tu je lh rsa mcmtu , dh lama2 hilang nnti .