Ada ni tanda meroyan

Salam semua, saya dalam pantang 4minggu, sy tak tahu tiba perasaan benci tengok suami n ank.. kadang sy rasa mcm jiwa kosong , air mata keluar sendiri, sy dah cuba banyak ingat allah tapi perasaan makin kuat... #pleasehelp #firstmom #bantusharing

21 Balas

sama..sy smpai rasa tu bukan anak sy..smpai sy lari kluar ruma drive pegi tah mana2..menjerit mcm org gila..sbb nak lawan prasaan yg ckp tu bukan anak sy..sy bnci tgk suami....rasa fed up nak pantang...sy langgar smua masa tu.... smpai fmly sy ramai2 kluar cari sy..pujuk balik ruma....tp sy bgtau nurse yg cek sy mse tu...klau truk nnti die arrange appt dgn kaunselor utk sesi kaunseling.... sis bole je bgtau nurse tu ...papepn cuba ambil masa jaga baby tenung dia..mula2 akn rasa kesian ...kesian dia perlukan ibu dia..nanti lama2 sis akn rasa sayang dtg bLik