Ada ni tanda meroyan

Salam semua, saya dalam pantang 4minggu, sy tak tahu tiba perasaan benci tengok suami n ank.. kadang sy rasa mcm jiwa kosong , air mata keluar sendiri, sy dah cuba banyak ingat allah tapi perasaan makin kuat... #pleasehelp #firstmom #bantusharing

21 Balas

Normal perasaan gitu sis. Sy dulu pun mcm tu. Perasaan berbelah bagi. Lagi teruk bila sy rasa nk humban buang baby. Waktu tu sy dh bagi tau org terdekat supaya dorg berhati2. Kita cuma blh kawal perasaan je sis kdg kena mtk bantuan org. Kita penat dah hormon tk stabil. Setan pulak suka org dlm pantang. Bertambah2 laa teruk nti

2y ago

sama wakk. saya sampai nak campak anak masa dalam pantang. nasib baik suami ada.. dan dia tolong tenangkan saya..