Keluar air dari puting susu

Salam semua. Saya baru masuk trimester 3. Harini saya saja tengok2 puting sbb mcm bertambah gelap sambil picit untuk buang mcm ada putih2. Tapi bila saya tengok yg sebelah kiri ni, picit keluar air 😭😭 ada ke yg pernah jadi mcm ni ? Air apa yg keluar tu, tapi setitik dua je la. Saya takut. Maaf kalu soalan sy ni sensitif 😭#firstbaby #seriusnanya #ingintahu

6 Balas

Hi, itu adalah kolostrum..Semsa hamil susu memang sudah terhasil. Elakkan picit-picit ya.Semoga selamat melahirkan

2y ago

baik faham, risau dah saya. terima kasih atas pencerahannya😊