Ada misi melawat datang rumah masa awal mengandung ke?

Salam semua, saya baru first time pregnant, saya nak tanya memang awal mengandung wlupun baru 10 minggu, misi ada dtg melawat dkt rumah ke? Saya betul2 tak tahu. Tetiba kakak tu mesej cakap nak dtg rumah melawat sbb first time pregnant? Macam suspicious, sbb dia nak check apa perut pun tak nampak lagi 😅😅 Tapi saya tanya dlu dlm group ni mana tahu memang ada melawat so sy boleh bg je akak misi tu dtg melawat 😅

12 Balas

Haah, ada. Nurse kat kg saya memang datang rumah masa awal pregnant 🙂 jgn risau.