Upt positif tapi nak tahu berapa usia kehamilan

Salam semua. Saya baru check upt harini alhamdulillah positive. Macammana kita nak tahu berapa usia kehamilan kita ya sebab macam awal lagi nak scan. Takut nanti taknampak. 😂#firstbaby #firstmom #bantusharing

2 Balas

Bila 1st day last period? Nnti masukkan dlm apps ni, so akan tahu brape weeks 😁

2y ago

Ooo kalau tak regular, better tggu dalam seminggu dua ni ke baru scan ye

Period regular?

2y ago

Period tak regular, sy cuba teknik opk, 31/3 dapat double line opk terus bd, check upt test dari khamis 14/4 positif dpo 12, harini makin terang dpo 14