Selsema tekak kering sakit kepala

Salam semua, saya ada baca kalau selsema pergi klinik nanti doc bg ubat tertentu. Cuma saya nk tahu, doc bg mc tak ya kalau keadaan mcmni? Atau bg ubat saja?

1 Balas

Klinik private ke? Boleh ckp nk mc. Normally selsema tdo akan terganggu, xbole tdo mlm jd x ckup rehat. Awak ckp je nk mc biasa doc bg je. Tp klu KK x sure 😁

1y ago

Betul tu skrg takleh tido lagi.. dr semalam asyik bersin sampai terkencing.. kesian pulak kt baby dlm perut ni.. dgn kepala berdenyut2 saya cuba mintak mc lah nt. Nk mintak cuti susah approve 🥲