Bacaan gula tinggi

salam semua.. sape mommies yang pernah kene buat bsp setiap 2 minggu lepas minum air gula? saya nak tanye pengalaman bersalin macam mane..kalo tak ade tande² bersalin dekat due date macam mane? Ade flow nye ?

1 Balas

Skrg puan brp minggu? Kalau gdm, doc akan bg tarikh tuk admit. Macam saya, sy masuk seminggu awal dr due date. Tapi sepatutnya kene masuk 2 minggu awal dan kene paksa bersalin.

4y ago

Skrg dh mggu 30.. Dh dpt due date utk paksa bsalin..mcm mane pglman bersalin puan dipaksa bsalin awal?