Contraction palsu

Salam semua. Rasa contraction palsu ni macam sakit senggugut ke?? #36weeks

15 Balas

sy pon x penah kena contractn palsu ni smpai ank 3. kena yg betul2 time nk bersalin je. tgh tido tibe2 bgun sbb sakit die dtg terus. 15mnt skali dtg. pastu dtg 3 4 mnt plak. hui.. nk tahan contractn tu smpai bukaan 10cm ..fuh. duk tgk jam setiap mase. heheheehe... ni otw anak ke 4. now 36w dh. moga2 kite semua di permudahlan urusan bersalin..aminnn....