Kembung perut

Salam semua nk tnye. Sy 18w tp kembung perut tak selesa nk tdo.. minyak angin jenama ape ye yg boleh kita sapu biar selesa sikit . Kadang2 rase cucuk2 mcm nk gastrik. Sblm pregnant mmg sy ada gastrik. Sy nk elak takut gastrik dtg pulak .

1 Balas

kurgkan pengambilan bnde masam atau berasid,elakkan perut kosong,sarapan awal,tau makan awal dlm kuantiti sedikit tp berulang,sediakan makan sampingan mcm roti atau oat utk emergency rase lapar..myk panas yg semulajadi kandungan Nye lebih selamat utk baby ...