buku pink

Hi mommy semua...nk tnya biasa berapa weeks dh blh buka buku pink??

19 Balas

Haritu gi KK ingad nak check doct sebab demam, alih2 doct minta check urine sekali sangkot preggy rupanyaaa. Terpaksa time tu awal buad buku pink 5week.

Saya baru buka semalam , 8 week . Nurse cakap bagus sebab buka awal senang nak follow rekod kesihatan .

Sy g swasta. 12mgu bru buka buku pink.. Kwn2 kta klu g gov awal dr tu pn boleh.

Elok buka selepas 8w sis, Sy buka buku pink 13w pn doc dh tulis late booking😂

Asalkan tidak lebih 12 weeks 😊 7-8weeks pun dh boleh buka buku

12week kebwah.. Sy 11w3d bru buat...hrini.huhu

Rasanya boleh buka buku sebelum 12w

Kat kk saya 7w dah boleh buat buku..

8 weeks dah elok dah buka buku pink

10 ke 12 mngu ke atas boleh dh kot