scan awal kandungan

Salam semua.. Nk tnya skrg ni wife pregnant 6 mnggu.. Tp aritu g scan doc kata x nmpk pape lg.. Adakah itu normal..??

5 Balas

Wslm.. tunggu scan utk 8 minggu. Sementara tu, cuba makan cukup2, kurangkan kerja berat, elakkan stres, sebelum scan nanti, minum air banyak sikit, mudah doktor nak cari kalau scan masa pundi kencing penuh. Insha Allah, mudahan ada berita baik 😊

Normal. Sy dlu masa scan 6 minggu x nmpk apa, repeat 8 minggu nmpk kantung and heartbeat. Kdg bgntung pada mesin and kepandaian doc tu cari jgk..

Normal tu. Try scan lagi lepas beberapa minggu

normal. g balik dalam 10w above.

aikkk yekeee