Stocking baby

Salam semua.. nk tny biasa baby berapa bulan ye dh xpakai stocking

5 Balas

saya slalu pakaikan masa keluar jalan je , ikut pada anak sis kalau masa2 ni x payah pakai pun dkt rumah bg dia explore , bby saya masa pantang mmg x pakai stokin dia rimas 😅

1y ago

sy kdg pakai kan kdg x.. klau mitten time tdo sy pernah xpakai tp bila dia bngun nk susu pegang tgn sejuk.. kesian pulak dekat baby

sy baby belum sebulan tak pakai dah mitten booties. stoking sy pakai kan bila waktu hujan je sbb kaki dia sejuk.

1y ago

tq awk

stokin kaki habis dia 2bulan lps tu kekdg pakai kekdg x.. kalau mitten n barut tu habis pantang je..

mittens & booties 2 minggu je pakai. lepas tu biar tangan Kaki dia explore & rasa keadaan sekeliling dia

1y ago

baik.. tq awk

anak saya 3 bulan masih pakai stokin kalau mlm atau waktu sejuk. kaki ank sllu sejuk

1y ago

anak sy kdg2 sejuk kakinya..