stocking baby

hi mommy.. umur berapa da baby da boleh stop untuk pakai stocking?

6 Balas

Saya stop pakaikan baby stokin since 2month + . Lagi kalau siang mmg panas je kan. Tapi malam saya pakaikan baby sleepsuit yg berstokin tu. But now dah 4m dah xde dah pakai stokin sleepsuit pun pakai yg biasa punya je dah.

Sy wktu 2m dh cabut. Kaki sjuk x smstinya bby sjuk, baby regulate body heat lg kerap drpd kita dewasa. Adipose tissuenya pun bnyk lg. Cue bbt sjuk bila dia bersin2. 😁

Usahkan stokin, bju pun sy x pakaikan🤣 cuaca panas , mlm pun sme.. pakai pampers je.baby mmg suka tdo x berselimut. Klo pegi mall ke tempat beraircond je sy pakaikan

Saya sejak sebulan dah tak pakaikan kalau siang.. elok untuk sensory dia tambah tambah waktu tummy time.. 2m siang + malam mmg x pakai dah

tgk keadaan klau cuaca sejuk pakai..klau tgh cuaca panas ceng2 x pkai la🤭..

7mo ago

a'a mlm pakai la sbb mmg sejuk

Anak saye pakai bila perlu je… mcm keluar atau cuaca sejuk je…