gigi berlubang and gusi bengkak

Salam semua..just nk mnta pndpt..saya bru 5weeks..saya ada mslh ggi berlubang and skrg tgh mengalami sakit gg geraham..gusi saya pun sama bgkak..ada tk cara atau apa apa suggestion untk kurangkn sakit ni? And gigi saya yg berlubang tu boleh ke cabut msa pregnant? Effect bby tk? Mind to share ya...

13 Balas

Cuba g klinik dlu sis mnta pndangan doc.. Mcm sy tgh on rawatan akar.. Pastu sy terlepas due terus xpegi.. Bila tmpalan pecah sy kol balik klinik n mnta appoit bru.. Tp tau2 dh pregnant.. Jd xblh teruskan rawatan akar tu.. Hnya appoit utk cuci, msuk ubat n tampalan sementara jela... Apa2 pn mnta pndangn doc dlu.. Klu klinik tmpat sy ni okey je.. Bgtau je pregnant tp blom buka buku pink.. Nnti next appoit doc suh bwa buku tu.. Xde masalah😊