gigi berlubang and gusi bengkak

Salam semua..just nk mnta pndpt..saya bru 5weeks..saya ada mslh ggi berlubang and skrg tgh mengalami sakit gg geraham..gusi saya pun sama bgkak..ada tk cara atau apa apa suggestion untk kurangkn sakit ni? And gigi saya yg berlubang tu boleh ke cabut msa pregnant? Effect bby tk? Mind to share ya...

13 Balas

Pls go to dentist ya, i mengandung 7 bulan sakit gigi berlubang, doc suggest buat root canal siap x-ray lagi, no effect ya sama baby, better check dengan dentist