Tumpang tanya

Salam semua.. nak ty kenapa ya kalau ari² belah kiri selalu rasa ngilu..kdg² selang seli belah kanan.. pinggang pon terasa sakit..perut bawah breast tu(permukaan kulit perut) kdg² sakit terasa seakan kulit tu cm merekah² je.. sy dah lewat period 3week..sy dah test upt tp samar²..kaki cepat sakit bila berdiri lama.. selera makan kus semangat..Adakah tanda² yang sy rasa dah berbadan dua.. minta pendapat ye sis semua..

4 Balas

Yang atas skali sy lewat 2week.. yg bwah skali sy test pg td.. igatkan xde naik 2 line.. sy pk baik2 je.. mngkin awal lagi.. lau cmtu +ve ke x ye..

Klu upt keluar 2 line walaupun samar2 maksudnya +ve hamil. Untuk kepastian, cuba beli upt jenama clear blue. Siap ada tulis minggu kehamilan

Jenis upt yg bawah skali tu..mmg xpnh skali pon naik 2 line walaupon samar.. xtau plak pg td naik..

sis pegi la scan di klinik bole nmpk