Upt Samar samar

Salam semua nak tnya kalau hasil upt mcm ni ada peluang hamil ke?

Upt Samar samar
7 Balas

Hi awak. Upt saya sebijik mcm ni. Saya dah test 8 test upt mcmni dgn upt lain. Upt ni mmg cair. Kalau pekat pun pekat sikit je. Saya pegi klinik tunjuk doc pun dia kata pregnant ni. Nak taknak kena tggu 2/3 mggu untuk scan. Or boleh repeat test nanti. Awak dah lewat period ke?

6mo ago

Saya punya period tak regular. Yang nak buat check tu sebab sakit kepala sgt. Dan lama sakit tu. Badan sakit, pinggang sakit. Semua lah sakit2. Tu yang check. Sekali naik line mcm ni. Awak ada buat tak pagi ni?

ni upt sye sis... mula2 pn sye mcm sis jgk.... sye test makin terang... sis try test selang 2 hari... pastikn urine pertama bangun tido.... kalo makin pekat tu betul la tu... skrg sye 5w....

6mo ago

aamiinn... semoga ade rezeki awk sis 🥰

Saya dulu pun mcm ni ,, lepas 5 hari check lagi ,, Alhamdullilah line makin terang ,, nanti try check lagi selepas berapa hari 😊

6mo ago

sis dh berapa week dh?...baik sis nt try lagi🤗...hope ada rezeki Kali ni🤲😊

ada, inshaAllah. cuba lagi lepas 2 hari. kalau ada, patutnya makin pekat line tu nanti

6mo ago

aminnn 🤲..tq sis🤗

Sis repeat test lagi 2 hari. Test pagi2 lepas bangun tido. 😉

6mo ago

ok sis nt try test lagi....tq yea🤗

awak test bila? air kncing pertama waktu pg ke?

6mo ago

ok awk❤️

Sorry dear i nmpak 1 line. Cuba lagi lepas seminggu

6mo ago

ok tq sis...nt try lagi🤗