UPT test samar. saya hamil atau tidak?

ini keputusan UPT test saya, agak samar .. sy dah lewat datang bulan 16 hari. nak tnya UPT test ni positive ke?

UPT test samar. saya hamil atau tidak?
12 Balas

sy haritu dpt result faint mcm ni. Itu je skali sy test. masa 7 weeks terus p scan kat sonobee. nampak dah kantung dan janin. So, sis x yah bazir repeat buat upt test. Makan folic acid, jaga kesihatan dan scan masa 7-8wks utk pastikan kantung dlm rahim

upt ni tunjuk result +ve, tp tak tahu la tu puan pregnant ke tak, tu kena cek lah, kat sini takleh cek

In sha allah nampak positif tu. Saya dulu lg samar. Sekarang dah 21 weeks.

Congrats sis, positive ni. Nak try lagi better beli dipntell or clearblue

nmpk double line tu.. nant 8 weeks, bley scan kt klinik..

nampak double line tu. Tahniah sis..✨

ade tu sma la dgn sy samar 2

Tahniah!! Positive sis

Congratulations!

ade tu cek r