Kancing gigi

Salam semua , nak tanya yang injection kancing gigi tu sakit x? Sbb next appoitment kat KK nurse ckp kena injection kancing gigi. #sistakotjarum?

68 Balas

Xtau lah nak cakap..sbb sy sejenis xtakut jarum..tapi masa cucuk kacing tu..jarum masuk xrse pape..tapi masa nak masuk kan ubat tu berasa sikit mcm gigit semut...lepas cucuk mmg rasa lenguh2..n mcm nak bengkak...sy cepat2 sapu minyak angin kt tempat cucuk kerap.. alhamdulillah begkak pon xdan nak jadi😅😅