Susu untuk ibu hamil 2nd trimester

Salam semua, nak tanya susu apa yang bagus untuk ibu hamil 2nd trimester. Tambahan lagi ibu yang Hb rendah. Cadangkan utk saya 😸 Tq semua

4 Balas

Amalkan makan vitamin iberet bersama Sunquik oren... Makan buah jambu batu, minum jus sayuran merah, minum jus delima Dan elak kafein Dan teh supaya HB bertambah.. Boleh amalkan makan kacang hijau, Hati Ayam, daging merah, daging Ayam, brokoli rebus, ikan bilis goreng Dan Bayam merah.. Saya dh Cuba semua ini.. Dan saya Berjaya Kekalkan HB sy puan..

3mo ago

Boleh amalkan makan kerang lokan juga, tapi mesti masak Dengan bersih Dan betul2 masak ya. 😁

Lazz susu kambing , dr efferty, calla milk

susu fullcream, freshmilk, susu HL.

Frisomum so far hb semua ok