Jamu yang dibenarkan

Salam semua. Nak tanya, sis teringin nak amalkan jamu utk menjaga kesihatan dalaman and at the same time nak bagi lebih kepuasan kpd suami dan diri sendiri bila 'bersama'. Boleh cadangkan tak jamu apa yg sesuai? Ada kelulusan jkm dan diyakini tidak memberikan kesan negatif? Boleh suggestkan sekali tak krim ke utk montokkan breast dan punggung? Maaf jika soalan sis sensitif. Cuma perluka opinion semua yg dlm page ni. ?

1 Balas

Jaga pemakanan dan exercise sis. Buat senaman kegel. Tkut nty nk montokkan itu ini. Hati dgn buah pinggang plak terima mslah..

5y ago

Noted sis. Thanks. Dah amalkan kegel. Alhamdulillah mmg rasa perubahan. 😊😊